Categorieën
Algemeen nieuws Cultuur Nieuws

Bas van de Ven nieuwe commercieel directeur

Commercieel directeur Mathijs Kok heeft op 1 december afscheid van Guapa genomen. Bas van de Ven, sinds 2017 lid van het management, neemt de rol van commercieel directeur van hem over. Samen met Rodney Heinkens, operationeel directeur, bouwen zij verder aan het succes van Guapa en haar klanten.

Rodney:

“Mathijs heeft veel voor ons als team en Guapa betekend, daar zijn we hem dankbaar voor.”

Mathijs: “Toen ik in 2010 startte met Guapa, droomde ik over hoe groot we het bedrijf konden maken en wat we daarin allemaal tegen zouden komen. Veel van die dromen zijn uitgekomen, want ik laat Guapa achter bij een professioneel, kundig en enthousiast team van bijna 40 mensen over 2 locaties.”

Na zijn jarenlange en tomeloze inzet voor ‘zijn Guapa’, gaat Mathijs verder als zelfstandig adviseur voor bedrijven. “Ik kijk er naar uit om mijn opgedane kennis en ervaring voor verschillende bedrijven in te zetten. Daarnaast ga ik verder met de ontwikkeling van nieuwe businessconcepten en krijg ik veel energie van mijn podcast.” lees meer over het afscheid van Mathijs .

Bas:

“Ik neem de rol van Mathijs met veel plezier van hem over en kijk er naar uit om onze koers verder door te zetten. Kortom, we blijven met veel plezier verder bouwen aan het succes van onze klanten én ons team.”

Wil je meer weten of juist kennismaken met Bas en/of Rodney, neem dan contact met ons op.