<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=19494&amp;fmt=gif">
Geschreven door Guapa E-commerce op 27 december 2016 16:54:47 CET

Goed gekwalificeerde en gedreven collega's vinden is en blijft een uitdaging. Dit uiteraard omdat we geen genoegen nemen met een half vol glas. We gaan door tot we de juiste nieuwe collega hebben gevonden en de klik ook wederzijds is. We blijven deze zoektocht doorzetten voor developers en consultants (bekijk onze vacature pagina) en zijn dan ook blij met het feit dat wij onze nieuwe heldin aan jullie mogen voorstellen. Vandaag is Rachelle Brand bij ons begonnen als Boekhoudster/Office Manager. Het was, zoals gezegd, geen makkelijke zoektocht. Uit 63 kandidaten is Rachelle de meest vastberaden gebleken.

Rachelle Brand

Even voorstellen: mijn naam is Rachelle Brand. Op 27 december 2016 ben ik begonnen bij Guapa E-commerce Vanaf het moment dat ik de vacature Boekhoudster/Office Manager voorbij zag komen, wou ik nog maar een ding; Werken bij Guapa! Nadat ik eindelijk werd uitgenodigd voor een gesprek en ook nog eens het tweede gesprek, kon ik alleen maar hopen dat ik werd aangenomen. Nu zit ik hier met veel enthousiasme en ben ik begonnen als Boekhoudster/Office Manager bij Guapa.

Naast deze fantastische nieuwe uitdaging volg ik ook nog een administratieve opleiding. Dit vind ik belangrijk om mij nog verder te kunnen ontwikkelen binnen een bedrijf en ook voor mijzelf. Tevens hou ik van gezelligheid met vrienden en familie, het lakken van nagels en met mooi weer te rijden op mijn motor.

Langs deze weg wensen wij Rachelle veel succes en vooral plezier in deze nieuwe samenstelling. Denk je dat jij ook één van onze nieuwe superhelden bent? Neem dan een kijkje voor de actuele vacatures op onze Join the team pagina.

Onderwerp(-en): Nieuws

Nieuwsbrief