Categorieën
Algemeen nieuws Cultuur

Groei, inzichten en internationalisering

Deze week zijn er twee nieuwe Young Professionals begonnen bij Guapa om het superhelden team te versterken. De twee nieuwe collega’s gaan ons ondersteunen bij verdere groei, inzichten en internationalisering. Zij stellen zich graag even aan je voor:

Tessa Klunder – HBO International Communication

Hi, mijn naam is Tessa Klunder, 20 jaar, ben begonnen bij Guapa BV waar ik mijn afstudeeronderzoek zal gaan doen. Ik zit op het moment in het vierde jaar van de opleiding International Communication van de Hanzehogeschool te Groningen, en ben erg enthousiast over de kans die ik gekregen heb bij Guapa. Naast mijn afstudeeronderzoek, doe ik in mijn vrije tijd graag aan voetballen, series kijken en vind ik mijn familie en vrienden erg belangrijk. Het onderzoek wat ik ga doen kijkt voornamelijk naar de kansen voor Guapa om verder dan Nederland te kijken. Met veel plezier kijk ik uit om het komende half jaar met deze ambitieuze mensen samen te werken, om hopelijk daarna aan een master Computercommunicatie aan de Rijksuniversiteit Groningen te beginnen.

Joeri Roijenga – MBO applicatie ontwikkeling

Hoi hoi! Ik ben Joeri Roijenga, een jonge jongen die een passie heeft om te programmeren, 19 jaren oud en op het moment woon ik nog thuis bij mijn ouders in Leek. Bij mijn ouders heb ik een kat en een hond, twee fantastisch leuke beestjes. In mijn vrije tijd houd ik er van om een goede serie te kijken, gamen met vrienden, op stap te gaan en een drankje op zijn tijd gaat er ook wel in.

Ik ben student aan ROC Friese Poort Drachten en zit ik in mijn derde en tevens laatste jaar van applicatie- en mediaontwikkelaar met als uitstroom profiel applicatieontwikkelaar niveau 4. Om mijn laatste jaar succesvol af te ronden kom ik stage lopen bij Guapa. Als dat allemaal goed gaat kan ik aan het einde van dit school jaar vieren dat ik mijn diploma heb!

Vanuit school heb ik goede verhalen gehoord over Guapa en tijdens het kennismakingsgesprek is het mij duidelijk geworden dat je hier als programmeur je helemaal kan ontwikkelen, wie wil dat nou niet?!

Voor een half jaar kom ik stage lopen bij Guapa, in die tijd ga ik een algemeen dashboard applicatie ontwikkelen voor in de werkruimte om de uren registratie makkelijk en inzichtelijk te maken. Buiten dat fantastische project kom ik hier ook veel leren en ga ik onder andere opdrachten voor school maken. Ik hoop dat ik kan leren werken met het PHP Framework Magento, want het lijkt mij een zeer interessante en leuke uitdaging om daar wat van te mogen leren.