<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=19494&amp;fmt=gif">
Geschreven door Guapa E-commerce op 4 juli 2018 16:32:44 CEST

Onze groei zet door. Vanuit een gezonde ambitie zijn gesprekken met diverse e-commercebureaus in Nederland gevoerd. De gesprekken met Made by Mouses hebben geleid tot deze strategische overname. Vanaf nu gaat de onderneming in Zwolle verder onder de naam Guapa E-commerce. Met deze stap zijn wij nog beter in staat onze merkbelofte ‘We Build Success’ kracht bij te zetten.

Met deze deal breidt het team professionals zich uit en verwachten wij nog meer onder de aandacht te komen van nieuw talent. “Al direct in het eerste gesprek was er een duidelijke klik tussen de ondernemers en waren we er snel uit dat we samen meer kunnen bereiken”, aldus Mathijs Kok, oprichter van ons bureau. “Daarnaast heb ik zelf ook in Zwolle gestudeerd en weet ik dat er veel talent in Zwolle en omgeving aanwezig is”.

Maximale groei met Magento

“Op dit moment is het vinden van talent dat uit het juiste hout gesneden is, één van de grootste uitdagingen in onze branche. Wij zijn een interessante werkgever en willen met een extra vestiging talent uit die regio nu ook de kans bieden zich bij Guapa te kunnen ontplooien” vult Mathijs aan.

“De naam is vanaf nu Guapa E-commerce, we nemen rustig de tijd om de samenwerking verder vorm te geven”, aldus Daniel Hukkelhoven van Made by Mouses. “We hebben een stevige basis aan tevreden klanten en gaan samen onderzoeken waar we synergie kunnen realiseren”, besluit Daniel. De oprichters van Made by Mouses blijven zich actief inzetten voor het succes van klanten vanuit onze nieuwe vestiging in Zwolle.

“We hebben uitgekeken naar het moment waarop we echt samen aan de slag kunnen. We kijken allemaal erg uit naar al het positiefs dat deze stap gaat brengen en kunnen nu de samenwerking ook op inhoud verder vorm gaan geven”, aldus Mathijs.

 

Magento en Guapa E-commerce kunnen helpen!

Zowel bij Guapa E-commerce als bij Magento zit veel kennis in het E-commerce domein waar wij ook jullie organisatie mee kunnen helpen in jullie digitale volwassenheid. Van strategie tot design en van implementatie tot conversie groei. Magento 2 Commerce heeft een goede basis aan B2B en B2C functionaliteiten en Guapa E-commerce voegt hier de laatste personalisatie en maatwerk aan toe. Ook nieuwsgierig naar wat de combinatie Guapa en Magento jullie organisatie kan bieden? Plan dan een demo in.

Magento demo

Onderwerp(-en): Cultuur, Magento, Nieuws

Elke maand de laatste ontwikkelingen en trends in je mailbox? Schrijf je dan vandaag nog in op onze nieuwsbrief.