<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=19494&amp;fmt=gif">
Geschreven door Robbert Goey op 8 juli 2015 17:11:08 CEST

Magento heeft gisteravond een nieuwe versie uitgebracht, Magento Community Edition 1.9.2. Deze laatste release maakt het mogelijk om makkelijker een kwalitatief goede en veilige site te bouwen en te onderhouden.
 
Magento Community Edition 1.9.2 update bevat o.a.:

  • Technologie updates en kwaliteitsverbeteringen: Deze nieuwe release bevat de laatste versie van het Zend 1 Framework en Redis integratie evenals 105 kwaliteitsverbeteringen.
  • Geautomatiseerde functionele test framework: Er is nu toegang tot 170 geautomatiseerde functionele tests. Dit kan bijdragen aan het verbeteren van de implementatiekwaliteit door het makkelijker te maken van de basis acceptatie tests bij het implementeren van extensies, aanpassingen of upgraden.
  • Voortdurende beveiligings uitbreidingen: Community Edition 1.9.2 bevat de volgende security patches al: SUPEE-5344, SUPEE-5994 en SUPEE-6285. Oude versies van Magento Community Edition worden geacht deze patches te installeren of te upgraden naar versie 1.9.2.

 
Versie 1.9.2 is te downloaden via de officiële website van Magento. Wij ontzorgen u graag met het upgraden van uw Magento Community Edition naar versie 1.9.2. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Onderwerp(-en): Magento

Elke maand de laatste ontwikkelingen en trends in je mailbox? Schrijf je dan vandaag nog in op onze nieuwsbrief.