Categorieën
Magento

Magento Enterprise Edition 1.14.2 beschikbaar

Versie 1.14.2 van de Enterprise editie van Magento is nu beschikbaar en bevat de nodige technische verbeteringen zoals een update naar de nieuwste versie van het Zend Framework (1.12.10), verbeteringen aan de Full Page Cache en diverse beveiligingsupdates en bugfixes.

Naast deze technische verbeteringen zijn er in deze release ook een aantal nieuwe functionaliteiten toegevoegd.

Visual Merchandizer

De in versie 1.14.1 geïntroduceerde Visual Merchandizer is uitgebreid met 5 nieuwe automatische product sorteer-regels. Met de automatische sorteer-regels kunt u gemakkelijker categoriepagina’s herindelen op basis van nieuwe producten, best-sellers, producten met hoge marge, producten met weinig voorraad. Wanneer producten worden toegevoegd, gewijzigd of verwijderd worden veranderd de sortering in de desbetreffende categorie(ën) automatisch mee. Een krachtige toevoeging om gemakkelijker meer conversies uit de categoriepagina’s te halen dus.

Google Tag Manager
Magento EE 1.14.2 heeft standaard Google Tag Manager, een veelgevraagde feature van marketeers, ingebouwd. Hiermee kunnen gemakkelijk tracking tags worden toegevoegd voor analytics, remarketing en zoekmachinemarketing zonder de broncode te hoeven wijzigen. Hiermee kunnen marketeers dus eenvoudig zelf tags toevoegen zonder de hulp van een programmeur in te moeten schakelen. Daarnaast kan Google Tag Manager rechtstreeks data en gebeurtenissen overzetten naar Google Analytics Enhanced E-commerce en andere third party analytics-oplossingen waardoor u een duidelijker beeld krijgt van hoe goed de webshop, producten en marketingcampagnes werken.

Magento Mobile Software Development Kit (SDK)

Met de Magento Mobile SDK is het eenvoudiger voor Enterprise Editie winkeliers om een complete Magento iOS app te creëren met alle belangrijke e-commerce functionaliteiten van catalogus en klantaccounts tot promoties en afrekenen. Daarnaast is het mogelijk om via de API de app met een bestaande Magento installatie te verbinden.

De SDK bevat een volledige mediatheek met hulpmiddelen waardoor de ontwikkeling van een iOS applicatie op het Magento platform een stuk sneller en gemakkelijker wordt. Daarnaast wordt er een volledig werkende en aanpasbare voorbeeld-app meegeleverd. De SDK voor Android verschijnt later dit jaar.

Klik hier voor een volledige lijst met veranderingen van Magento Enterprise Edition 1.14.2

Magento Community Edition 1.9.2

Magento heeft ook aangekondigd in de aankomende weken een nieuwe versie van de Community Editie uit te brengen. Wanneer er meer informatie beschikbaar is over deze release zullen we dat uiteraard hier melden.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de nieuwe functionaliteiten van Magento Enterprise.