<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=19494&amp;fmt=gif">
Geschreven door Guapa E-commerce op 7 augustus 2018 15:46:30 CEST

Het jaarlijks terugkerend evenement Magento Imagine in Las Vegas is niet zomaar het bijeenkomen van de community. Volgens insiders is het een investering en keihard werken, welke het jaar erop resulteert in volop nieuwe business. Magento ziet het in dat binnen Europa keihard aan de weg wordt getimmerd op (e-)commerce vlak. Dit brengt een enorm groeipotentieel met zich mee. Daarom wordt Magento Live! in Barcelona dit jaar extra groots aangepakt en wel op 9 en 10 oktober.

Voor wie?

Het evenement is toegankelijk voor vrienden, gebruikers, bestaande relaties, partners en geïnteresseerden uit het Magento ecosysteem. Ben jij benieuwd wat de overname van Adobe allemaal met zich mee gaat brengen, of loop jij met de vraag rond of Magento de juiste keuze is als robuust platform voor verdere groei in zowel B2B als het B2C segment? Dan moet jij er zeker bij zijn!

Sprekers, Keynotes en onderwerpen

Ervaring leert dat er altijd wel een track is waar jouw interesse door wordt gewekt. Naast deze tracks worden er plenaire sessies georganiseerd die altijd goed in elkaar zitten wat productie betreft, al hebben ze vaak wel een hoog Amerikaans entertainment gehalte ;-). Dit jaar heeft Magento Iron Maiden frontman en ondernemer Bruce Dickinson bereid gevonden om als publiekstrekker te fungeren. Het voltallig management van Magento zal ook het toneel bestieren. Ook zullen er diverse Europese partners met klanten en/of cases aanwezig zijn om iedereen bij te praten over hun ervaringen en gemaakte keuzes.

Sessie BMN en Guapa E-commerce

Eindelijk kunnen we het bekend maken: Samen met Fons Hofstra, e-commerce manager bij BMN Bouwmaterialen hebben wij een presentatie verzorgd tijdens Magento Live! In Barcelona. Download de presentatie hier >

Impressie

Bij zijn is meemaken!

Wil jij ook aanwezig zijn bij dit enorme Magento spektakel in Barcelona? Neem dan contact op met je Magento implementatie partner en vraag naar de mogelijkheden. Krijg je hier niet het antwoord wat je graag zou willen neem dan contact op met ons event team via events@guapa.nl en wij zorgen voor een leuk persoonlijk aanbod.

Onderwerp(-en): Events, Magento

Elke maand de laatste ontwikkelingen en trends in je mailbox? Schrijf je dan vandaag nog in op onze nieuwsbrief.