Categorieën
Magento Nieuws

Met veel trots onthullen wij ons nieuwe logo!

Bij een fusie hoort uiteraard ook een nieuwe huisstijl. Guapa heeft sinds vandaag een nieuw logo en die onthullen we dan ook met veel trots! Nu we steeds meer gewend raken aan de fusie en alles samenvalt, is dit een goed moment om onze nieuwe organisatie kenbaar te maken met een bijpassend logo.

Het nieuwe logo zal vanaf vandaag gebruikt worden door Guapa. Je ziet het al terug komen op de website, social media kanalen en straks ook op alle externe middelen. Tevens wordt er hard gewerkt aan een nieuwe website, meer info hierover volgt nog….

De oude logo’s van Guapa Ecommerce en Guapa zijn als basis genomen voor dit ontwerp. Het logo straalt gedegenheid uit en dit past bij het nieuwe Guapa waarbij we gaan voor lange termijn relaties.

“Het nieuwe logo past ons als een handschoen, het heeft de uitstraling en de feeling van onze nieuwe organisatie. Het ontwerp past bij onze beoogde doelen. Guapa is trots op het nieuwe logo en kan hiermee verder kijken naar de toekomst!” aldus Mathijs Kok.

Guapa is een technisch hoogwaardige implementatie partner voor de (door-)ontwikkeling en optimalisatie van Magento Enterprise webshops. Met dit nieuwe logo laten we zien dat we een gedegen en innovatieve organisatie zijn en dat wij onze focus hebben gevonden.

Sinds 1 may zijn wij gevestigd in een prachtig pand aan de A7 in Leek. Mocht je een kijkje willen nemen dan staan wij klaar met een kopje koffie, graag wel op afspraak zodat we aan jouw koffie wensen kunnen voldoen ;).

Met dank aan Okkinga Communicatie.