Categorieën
Events

Nominatie Jonge ondernemersprijs van het Noorden (JOP)

Op 4 juni 2014 is het weer zover, de uitreiking van De Jonge Ondernemersprijs van het Noorden (JOP). Mathijs Kok van Guapa is één van de zes finalisten. Met zijn passie voor e-commerce heeft hij in 2010 Guapa opgericht vanuit huis.

Guapa is uitgegroeid tot een Full Service E-commerce bureau met negentien gedreven specialisten. Het doel van Guapa is om het meest toonaangevende Magento e-commerce en online marketingbureau van Nederland te worden. Om dit te kunnen bereiken investeert Guapa in het ondersteunen van klanten door het delen van kennis en de ontwikkeling van nieuwe concepten. Vanuit dit oogpunt heeft Guapa begin dit jaar E-commerce Insights opgericht. Het event voor de
laatste trends en ontwikkelingen in de wereld van e-commerce. E-commerce Insights is een event dat ieder kwartaal zal worden gehouden op verschillende locaties in Nederland. De volgende editie zal plaats vinden op 4 september 2014. Voor meer informatie kunt u terecht op www.ecommerceinsights.nl.

Groei staat dit jaar centraal in de Week van de Ondernemer. De uitreiking van de JOP vindt plaats op 4 juni 2014 tijdens van de Nacht van de Uitblinkers in Martiniplaza te Groningen.

Dit artikel is ook te lezen op de Gezinsbode, Dichtbij en binnenkort verschijnt een artikel in het Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant.