Categorieën
Magento Nieuws

Onze ambities voor 2018

In 2017 hebben wij de FD gazelle award over 2016 in ontvangst genomen. Dit zal in 2018 naar alle waarschijnlijkheid weer gaan gebeuren, want wij hebben in 2017 de 20% groei dik overschreden.

Vooruitzicht 2018

Voor 2018 hebben wij opnieuw een mooi groeiperspectief. De vraag naar gedegen enterprise e-commerce platformen neemt nog steeds toe. Zeker nu wij ook klanten uit België gaan helpen bij het bouwen aan hun e-commerce succes.

“We hebben in 2017 mooie stappen gezet in de professionalisering van onze dienstverlening. Voor 2018 hebben we ook een strakke roadmap en blijven wij ons inzetten voor het succes van onze klanten.” Zegt Mathijs Kok, directeur van Guapa E-commerce.

Begin 2018 komen wij met een nieuwe tagline die perfect past bij waar het gedreven en enthousiaste team zich dagelijks hard voor maakt: WE BUILD SUCCESS.

“”Ik spring dagelijks uit m’n bed met de gedachte vernieuwende en innoverende technische oplossingen te mogen bouwen met onze klanten”” – Willem Poortman, development manager bij Guapa E-commerce

Gekwalificeerde medewerkers

Wij zien, zoals velen in de branche, een grote remmende factor in het vinden van geschikt technisch personeel met voldoende ervaring en senioriteit. Daarom zullen wij de focus hier het komende jaar op leggen. Het zoeken en vinden van gedreven collega’s die ervaring hebben om samen te bouwen aan gedegen en snelle e-commerce platformen op basis van Magento 2 Commerce én die onze unieke interne aanpak interessant vinden, is de uitdaging.

Het unieke aan de interne aanpak van ons is dat er vijf-urige werkdagen worden gehanteerd. Dit houdt in dat op een reguliere acht-urige werkdag elke medewerker twee uren vrij mag besteden om te doen wat hij of zij denkt dat goed is voor zichzelf, het team, of het hele bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan hackathons, kennissessies, het bijwonen van seminars of het delen van kennis door middel van blogs.

Koploper in Magento 2

Wij bouwen en onderhouden robuuste e-commerce platformen op basis van Magento 2 Commerce. Het koppelen van softwarepakketten voor bijvoorbeeld financiële en warehouse managementsystemen is hier ook onderdeel van, net als het ontwikkelen van design en frontend ook een groot deel uitmaakt van Magento 2. Mathijs sluit af met: “Dit doen we al sinds de release eind 2015 en dat zorgt ervoor dat we kunnen zeggen dat we koploper zijn.”

Guapa E-commerce bedient klanten als: A Little Lovely Company, Girav, Regts, Soak en PON. Allemaal met de Commerce variant van het Magento 2 pakket.