<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=19494&amp;fmt=gif">
Geschreven door Mathijs Kok op 14 september 2016 19:31:12 CEST

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's die wij kunnen verwelkomen aan ons arsenaal superhelden. Onze superhelden zijn in grote lijnen in te delen in 2 categorieën, te weten: developers en consultants. Ook de afgelopen periode zijn wij opnieuw op zoek gegaan naar enthousiaste nieuwe teamleden met de juiste instelling en ervaring om onze klanten en Guapa te helpen in de groei die zij doormaken. We hebben er dan ook 4 welkom mogen heten in de afgelopen weken.

Van links naar rechts (zie foto) stellen zij zich voor:

Jesse Gorter

Ik ben een developer met 3 jaar ervaring op het gebied van frontend en backend Magento ontwikkeling. Deze ervaring heb ik opgedaan bij Tickles B.V. Na drie jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging heb ik gevonden bij Guapa B.V.

Gijs Beekman

Even voorstellen mijn naam is Gijs Beekman. Per 1 september begonnen als E-commerce Consultant bij Guapa en ik heb er zin in! Ik heb al aardig wat ervaring opgedaan in het werken met Magento. Ik heb als Servicemanager gewerkt bij een grote webshop, maar ik heb deze rol ook vervuld bij een internetbureau. Als E-commerce Consultant gebruik ik deze ervaring om onze partners te helpen met de bouw en doorontwikkeling van hun webshop.

Samen met mijn vrouw en drie kinderen woon ik in Groningen. Wij hebben een oud huis, waar altijd wel wat te klussen valt. Als er dan nog tijd over is, kun jij mij sportend vinden. Ik wil nog wel eens naar de sportschool gaan en als ik weer zin heb, pak ik het hardlopen ook weer op.

Ook volg ik al jaren de UFC (The Ultimate Fighting Championship) en verzamel ik messen. Ik heb ook wel eens een poging gewaagd om zelf een mes te maken!

Jeroen Schipper

Mijn naam is Jeroen. Vanaf 1 augustus ben ik werkzaam binnen Guapa. Bij Guapa ga ik me vooral bezig houden met het support voor alle klanten van Guapa.
Het Magento platform is mij niet onbekend, naast het programmeren binnen het platform heb ik ook ervaring met het gebruiken hiervan. Met deze combinatie hoop ik klanten goed te kunnen helpen met hun vragen en/of problemen van hun Magento installatie.

Naast Magento heb ik ook nog andere hobby's. Twee keer in de week ben ik aan het trainen met hoe een bal door een hoepel moet, basketbal dus :). Wandel ik graag en zoek ik vaak gezelligheid op.

Wilco Meijer

Ik ben Wilco, en ik ga bij Guapa aan de slag als developer. Ik ben ruim vijf jaar werkzaam als developer van onder andere Magento webshops en heb van mijn hobby mijn werk gemaakt. Ik kijk er naar uit om samen mooie projecten te realiseren en veel nieuwe ervaringen op te doen!

Denk je dat jij ook één van onze nieuwe superhelden bent? Neem dan een kijkje voor de actuele vacatures op onze Join the team pagina.

Onderwerp(-en): Nieuws

Elke maand de laatste ontwikkelingen en trends in je mailbox? Schrijf je dan vandaag nog in op onze nieuwsbrief.