<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=19494&amp;fmt=gif">
Geschreven door Daniel Laan op 30 juli 2015 12:46:50 CEST

Voor e-commerce managers is de zoektocht naar een geschikte e-commerce partner een hele klus. Er is in de markt weinig transparantie op het gebied van prijs. Wij brengen hier nu verandering in met full service e-commerce pakketten.

Een succesvolle webshop heeft veel meer om handen dan alleen de technische realisatie. Starten met een gedegen plan is noodzakelijk voor de ontwikkeling van duurzame e-commerce oplossingen die aansluiten bij de snel veranderende markt. En als de webshop eenmaal staat begint de optimalisatie.

Doordat open source webshops veelal uit maatwerk bestaan is het voor u van tevoren moeilijk in te schatten wat de ontwikkeling gaat kosten bij de vele verschillende e-commerce partijen. U kunt moeilijk vergelijken en aan het wel bekende ‘uurtje factuurtje’ kleven veel negatieve ervaringen.

Magento is de meest gekozen open source webshop software. Dit succes is mede te danken aan de gebruiksvriendelijkheid van het webshop pakket. Maar ook bij Nederlandse Magento partners is in de oriëntatie fase niet in te schatten wat een succesvol e-commerce traject nu eigenlijk kost.

Wij vinden het als Magento Gold partner tijd voor meer transparantie en kiezen voor een nieuwe aanpak binnen de e-commerce branche. We bieden complete e-commerce pakketten aan in drie fases: e-commerce strategie, e-commerce realisatie en e-commerce optimalisatie. “Natuurlijk lopen de wensen voor een webshop uiteen, dus offertes op maat daar ontkom je niet aan. Met deze e-commerce pakketten kunnen we in ieder geval de e-commerce manager een prijs geven voor een goede basis.“ aldus Mathijs Kok, eigenaar van Guapa.

Naast deze pakketten bieden we full service consultancy waarbij onze relaties maandelijks een vast aantal uren reserveren voor de optimalisatie. “In deze uren houden we ons actief bezig met het monitoren van de gestelde doelen, het signaleren van nieuwe kansen en continue doorontwikkeling. Onze relaties hebben hierdoor van te voren meer inzicht en zekerheid” vertelt Mathijs.

Op deze wijze maken we e-commerce makkelijker in elke fase, dus ook in de oriëntatie fase.

Meer informatie? We komen graag bij u langs om de pakketten toe te lichten en samen te kijken hoe we ook uw e-commerce platform succesvol maken.

Contact opnemen

Onderwerp(-en): Magento, E-commerce tips, Online Marketing

Nieuwsbrief