<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=19494&amp;fmt=gif">
Geschreven door Guapa E-commerce op 1 december 2014 om 13:01:37 CET

Brian Harris Magento 2.0

Afgelopen donderdag (27-11-2014) vond het Magento 2.0 & Google Shopping congres plaats, georganiseerd door Guapa E-commerce in het Adverium in Drachten. De eerste spreker op het congres was Brian Harris, Enterprise Sales Manager bij Magento voor Scandinavië, Zuid-Afrika, het Midden Oosten en Nederland. Na een korte introductie over Magento vertelde hij eerst iets over de laatste Magento updates (1.9.1 voor Community en 1.14.1 voor Enterprise). Vervolgens liet hij de roadmap voor Magento 2.0 zien.

Clemmentijn Google shopping

Google shopping

De tweede spreker was Clemmentijn Verwoerd-Treinen, Google Shopping Lead. Zij legde uit wat Google Shopping precies is en hoe je dit als webshopeigenaar kunt inzetten om je producten te verkopen. Ook gaf ze nuttige tips over het optimaliseren van je datafeed en het strategisch verdelen van je adverteerbudget om zo de beste ROI te behalen.

Interactieve sessies

Na deze twee sprekers was er een interactieve sessie, waarbij de aanwezige webshop eigenaren vragen konden voorleggen aan Clemmentijn over Google Shopping. Ook was er interactieve sessie over Magento, door Friso Speulman, technisch consultant bij Guapa E-commerce. Deze begon met een presentatie, waarin een sneak-preview werd gegeven van Magento 2.0. Naar aanleiding van deze presentatie konden aanwezigen vragen stellen aan Brian Harris en de developers van Guapa E-commerce.

Sneak preview Magento 2.0

Magento 2.0 product sales

Magento 2.0 koppeling

Goodiebag met kortingsvouchers

Het congres werd afgesloten met een borrel in het kantoor van Guapa E-commerce en voor iedere bezoeker van het congres was er een goodiebag met onder andere een Google Shopping Voucher en andere kortingsvouchers.

Onderwerp(-en): Online Marketing, Magento, Nieuws

Elke maand de laatste ontwikkelingen en trends in je mailbox? Schrijf je dan vandaag nog in op onze nieuwsbrief.