Categorieën
Nieuws

WatchXL 2e in de Beslist.nl Webshop Awards

WatchXL is op de tweede plek in de Beslist.nl Webshop Awards geëindigd. Super gaaf want bij de Beslist.nl Awards is er geen jury, het zijn de klanten die uiteindelijk bepalen. Op basis van de reviews die worden achterlaten op Beslist.nl worden de winnaars bepaald. Dit maakt deze overwinning gelijk zo speciaal. Service staat bij WatchXL centraal, dit is dus een mooie erkenning voor het harde werken en de goede service van onze klant WatchXL.

Over WatchXL

WatchXL is in 2005 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot drie webshops in drie verschillende talen met een zeer uitgebreid assortiment van merk horloges. Alleen topmerken zoals Jaguar, Festina, TW Steel en Versace verdienen een plaatsje in de webshop. De horloges worden uit voorraad geleverd met een gratis verzekerde verzending. WatchXL zorgt met een goede service en goede kwaliteit voor tevreden en terugkerende klanten over de hele wereld.

Samenwerking met Guapa

WatchXL was op zoek naar een betrouwbare en professionele partner waarmee snel geschakeld kan worden. Een partij die meedenkt. In 2015 zijn we de samenwerking gestart om de volgende stap te zetten in e-commerce. Eind september 2015 zijn de drie webshops live gegaan. Ze zijn volledig responsive zodat bezoekers op ieder device een optimale beleving ervaren.

Meer weten? Bekijk de case >>