<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=19494&amp;fmt=gif">
Geschreven door Daniel Laan op 29 mei 2015 16:31:35 CEST

Utrecht, 29 mei 2015 – Tijdens een feestelijke uitreiking, onder leiding van dagvoorzitter Gijs Nillessen, zijn op de tweede dag van Meet Magento de winnaars van de eerste Meet Magento Awards bekend gemaakt. De succesvolle eerste editie werd georganiseerd door Dutchento en Guapa.

Een gerenommeerde jury, met Arthur Vastenholt (Thuiswinkel.org), Denise Visser (Bol.com), Jonna Merks (Byte), Pascal Engers (Blink Interactive) en Remco Bron (inBeacon), kwam op 9 mei naar buiten met 18 genomineerden, verdeeld over zes categorieën. Ruim 6000 stemmen en verschillende stemcampagnes later konden donderdagmiddag, tijdens een spetterende Awardshow, de winnaars bekend worden gemaakt.

Beste Magento Community: KeesSmit.nl
Beste Magento Enterprise: Koffiecentrale.nl
Beste Magento Nieuwkomer: Fietsenconcurrent.nl
Beste Magento Extensie: PostNL-extensie voor Magento
Beste Magento Innovatie: JMangoGuapa mobiele applicatie
Beste individuele bijdrage aan de Magento community: Arjen Miedema

Naast een juryrapport en de eer ontvingen de winnaars ook een trofee, speciaal ontworpen voor de Meet Magento Awards. Ben Wijnhoven, eigenaar van Koffiecentrale en winnaar in de Magento Enterprise-categorie is trots: “Natuurlijk waren we al vereerd met de nominatie, uit zoveel inzendingen gekozen worden is een formidabele prestatie. We zien het als waardering voor de aandacht voor details en de enorme berg werk die we met een klein team verzet hebben”.

Twee bruisende e-commerce dagen
Met de feestelijke Awardshow kwam een einde aan twee leerzame dagen e-commerce, waarbij in Utrecht veel geleerd kon worden over het grootste e-commerce platform ter wereld. Met onder andere keynotes van Magento, LinkedIn en fonQ, Nederlandse en internationale sessies én een recordaantal (internationale) bezoekers was de zevende editie van Meet Magento een groot succes. Eind mei 2016 zal de achtste editie plaatsvinden, wederom in de Media Plaza te Utrecht. Wij zijn er zeker bij, u ook?

Onderwerp(-en): Magento, E-commerce tips

Elke maand de laatste ontwikkelingen en trends in je mailbox? Schrijf je dan vandaag nog in op onze nieuwsbrief.