Categorieën
Nieuws

CASE: Snelle Jelle kortingsactie met SPORT 2000

Snelle Jelle en SPORT 2000 zijn een gezamenlijke actie gestart. In meer dan 3.500 supermarkten liggen five pack verpakkingen van Snelle Jelle met daarop een actiecode. Iedere actiecode is te verzilveren voor €5,- korting bij SPORT 2000 (met een maximum van €25,- korting).

Klanten kunnen tot 1 june 2016 van deze actie profiteren in alle SPORT 2000 winkels en via de webshop. De codes zijn te verzilveren via www.spaarvoorsport.nl. De consumenten krijgen een voucher die ze kunnen printen en inwisselen bij hun aankopen in een van de 75 winkels of op www.sport2000.nl. Op www.spaarvoorsport.nl lees je meer over deze actie en de voorwaarden.

Samenwerking
Deze actie is een samenwerking tussen Snelle Jelle, SPORT 2000, IQ-Media, BASIS ActivatieMarketing en Guapa. Wij hebben ons in deze samenwerking bezig gehouden met de technische implementatie in Magento en de koppling tussen IQ-Media en Magento. Er was al een koppeling met IQ-Media waar de codes gecheckt worden. We hebben voor SPORT 2000 een maatwerk extensie ontwikkeld die de standaard functionaliteiten van Magento uitbreidt en daarbij aansluit op de actievoorwaarden. Zo hebben we ook de standaard foutmelding aangepast op de voorwaarden (zie onderstaande staffel). Als er een voucher t.w.v. 15 euro wordt ingediend op een bestelling van 60 euro dan krijgt de klant niet de standaard melding dat de kortingscode niet geldig is. De klant krijgt dan een melding dat de voucher niet werkt omdat het orderbedrag onder de 75 euro ligt.

Kortingsactie:
€ 5 korting bij minimale besteding van € 25 (alleen inwisselbaar in de winkel)
€ 10 korting bij minimale besteding van € 50
€ 15 korting bij minimale besteding van € 75
€ 20 korting bij minimale besteding van € 100
€ 25 korting bij minimale besteding van € 125

Meer weten over deze actie en de koppeling met Magento? Kom in contact met een van onze consultants.