Categorieën
Nieuws

Guapa neemt FD Gazellen Award in ontvangst

Gisteren hebben wij de FD Gazelle award in ontvangst genomen tijdens de uitreiking van de FD Gazellen van het Noorden. Daarmee behoren we tot de 490 snelst groeiende bedrijven van Nederland. We zijn het enige e-commerce bureau in Groningen met een FD Gazellen award. En in onze categorie zijn we in het Noorden geëindigd op de 4e plaats. In Nederland zijn we nummer 59!

De FD Gazellen zijn bedrijven met een bovengemiddelde groei in de laatste drie jaar. Dit jaar staat in het teken van ondernemershelden.

“We zijn ongelofelijk trots dat we één van deze helden zijn. Vanuit ons geloof in e-commerce makkelijker maken hebben we een enorme groei doorgemaakt de afgelopen jaren. Dit is een mooie bekroning op ons werk. We zijn vereerd om met opdrachtgevers als Op=Op Voordeelshop, SPORT 2000, Canon Business Center, Textielstra (Hamilton Bright Group) en Divoza Horseworld te werken. We ondersteunen ze met de e-commerce strategie en de realisatie en optimalisatie van het e-commerce platform. Het succes van onze relaties vormt uiteindelijk ons succes!” aldus Mathijs Kok.

We hebben dit jaar veel te vieren, want naast de FD Gazelle Award hebben we dit jaar ons vijf jarig bestaan gevierd en zijn we benoemd tot Magento Gold Solution Partner.

Er zijn veel webshops binnen de FD Gazellen wat weer kenmerkend is voor de groei in e-commerce. De groei is gemeten over de afgelopen drie jaren en moet minimaal 20 procent zijn om tot de FD Gazellen te behoren. Daarnaast is winstgevendheid in 2014 een vereiste. Bekijk alle FD Gazelle winnaars van Groningen, Friesland en Drenthe.

Wij willen graag al onze relaties en partners bedanken.

BEDANKT!

 

Dit artikel is ook geplaatst op Emerce.