Categorieën
Algemeen nieuws

Een goed begin is het halve werk

Guapa is goed van start gegaan in het nieuwe jaar. Zoals jullie op Facebook kunnen zien, hebben wij er een nieuwe collega bij! Simone Laan neemt de positie van Katie over als Traffic Manager. Daarmee zal Simone de redder in nood zijn bij de nodige support vragen, verzorgt zij alle verdere klantencontact en zal zij samen met Dimer Leemburg de projecten uitstekend begeleiden.

Simone stelt zich voor:

“Het jaar 2014 begin ik spetterend met een nieuwe uitdaging, Traffic manager bij Guapa. Na het afronden van mijn studie Communicatie, waar ik mijn ambitie voor plannen en organiseren heb ontdekt, ben ik nu de spin in het web van Guapa. Als ik niet aan het werk ben ga ik graag naar een concert of wat drinken met vrienden. Daarnaast hou ik van reizen en grafische vormgeving.”

Simone heeft ervaring in marketing (NIMA A), grafische vormgeving, het beheren van webshops en klantensupport. Daarmee is zij een uitstekende keus voor de functie van Traffic Manager! Ze weet hoe je een online business begint.

Ontwikkelingen binnen Guapa

Bij Guapa zijn er ook andere collega’s die een nieuwe uitdaging aan gaan in het nieuwe jaar!

Dimer Leemburg mag zichzelf vanaf 2014 ‘Development Manager’ noemen. Als Development Manager heeft Dimer de leiding over de gehele development afdeling en stuurt hij de projecten aan. Samen met Simone zal hij onze klanten te woord staan bij technische vraagstukken.

Katie Thompson is ook het nieuwe jaar goed begonnen. Zij zal nu ‘achter de schermen’ bij Guapa werkzaam blijven als Communicatie Manager. Katie is daarmee verantwoordelijk voor alle interne- en externe communicatie van Guapa.

Wij wensen alle drie succes met hun nieuwe functies!