<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=19494&amp;fmt=gif">
Geschreven door Guapa E-commerce op 2 februari 2017 20:33:27 CET

Magento en Guapa worden overstelpt met demo aanvragen omtrent Magento 2 en daarbij de Enterprise functionaliteiten in het bijzonder. Daarom heeft Magento de handen uit de mouwen gestoken en komen ze met een reeks Magento 2 demo video's die de Magento 2 Commerce functionaliteiten goed weergeven.

Elke demo video duurt tussen de 2 tot 4 minuten en laten allemaal een gedegen Magento 2 demo zien van een bepaalde functionaliteit die binnen Magento 2 Commerce out of the box kunnen worden gebruikt.

Migratie Magento 2

Visual Merchandiser

Bespaar enorm veel tijd op het ordenen van je producten in de categorie weergave. Iedereen weet hoe belangrijk het is om de producten op een zo correct mogelijke wijze weer te geven op je overzichtspagina's, met dit in gedachte heeft Magento jaren geleden al de visual merchandiser ontwikkeld. Deze hebben ze natuurlijk ook in Magento 2 Commerce toegevoegd in een verbeterde vorm. Het geeft je in de basis de mogelijkheid om de volgorde van producten met drag en drop op de juiste plek te zetten.

Content Staging and Preview

Voeg content toe in je eigen tempo, zorg ervoor dat je van te voren goed weet hoe de content eruit komt te zien alvorens je het zelf om een bepaald moment live kunt zetten. Hierbij is geen developer of IT afdeling nodig, je kunt het allemaal zelf vanuit de backend van Magento Commerce

Klant segmentatie en personalisatie

Eén van de meest sterke onderdelen binnen Magento Commerce is wat ons betreft de segmentatie en personalisatie binnen het platform. Met deze functionaliteiten maak je gepersonaliseerde content voor gasten bezoekers als bezoekers met een eigen account. Je kunt zo content, producten, promoties en private sales personaliseren.

Admin omgeving

Magento heeft voor Magento 2 veel tijd gestoken in het uiterlijk en het gebruiksgemak van de admin omgeving. Zie in de volgende Magento 2 demo wat je allemaal kunt in Magento 2 Commerce.

Promoties

Verhoog je conversie en gemiddelde orderwaarde met de promotie opties waarmee Magento 2 Commerce standaard al wordt geleverd. Ze noemen het een robuuste promotie en kortingen tool. Bekijk het zelf in de volgende Magento 2 demo.

Customer Experience

Een native frontend shopping experience. Magento 2 Commerce geeft merchants de mogelijkheid om een flexibele, responsive frontend op te bouwen en te beheren.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Magento Commerce voor jullie online ambities kan betekenen? Plan dan vandaag nog een online meeting voor een vrijblijvende kennismaking of plan een Magento 2 demo met onze experts in. Ben jij benieuwd naar de B2B functionaliteiten binnen Magento 2 Commerce, bekijk dan de Magento B2B demo video's.

Magento whitepaper

Onderwerp(-en): Magento

Elke maand de laatste ontwikkelingen en trends in je mailbox? Schrijf je dan vandaag nog in op onze nieuwsbrief.