Categorieën
Algemeen nieuws Magento Nieuws

Nieuwe technisch directeur: Rodney Heinkens

Vanaf vandaag is Rodney Heinkens de nieuwe Technisch Directeur bij Guapa E-commerce. Rodney heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan in zowel eigen, kleinere als grote organisaties. Met deze kennis kunnen wij een volgende stap zetten in onze ontwikkeling en groei als officiële Magento Enterprise partner. Rodney is enthousiast over zijn nieuw verworven rol als technisch eindverantwoordelijke binnen het bedrijf. De komende periode zal voornamelijk in het teken staan van het leren kennen van onze klanten, processen en de mensen binnen Guapa E-commerce.

Onze nieuwe Technisch Directeur: Rodney

Rodney heeft zichzelf de laatste jaren als systeemarchitect verdiept in de meest complexe infrastructuren en heeft diverse interne en externe teams aan mogen sturen. Rodney ziet het belang van een goed fundament. Hij gelooft sterk in mensen in hun kracht zetten, zodat ze dan optimaal energie halen uit dat te doen waar ze goed in zijn. Zijn eerste impressies over zijn nieuwe rol?

Ik ben enorm gedreven en trots om deelgenoot te worden van, en bij te mogen dragen aan de mooie cultuur van dit innovatieve bedrijf. Ik ben gebrand om samen met collega’s gave projecten voor Guapa haar klanten uit te werken.

Gaat er veel veranderen? Dit is hoe Rodney daar naar kijkt:

Guapa doet al zoveel dingen goed en ik wil dat minstens zo goed doen. Daarnaast staan de ontwikkelingen om ons heen natuurlijk niet stil. Deze houden we bij Guapa nauwlettend in de gaten, zodat we onze dienstverlening top-notch kunnen blijven houden.

De missie van Guapa E-commerce is: succes bouwen met elke ambitieuze organisatie. Deze missie zal niet veranderen. Welke bijdrage Rodney hier aan gaat leveren?

Samen met de klant focussen op die elementen die de meeste business value creëren, gebruikmakend van de nieuwste werkwijzen en technologieën.

Een ding is zeker, hij gaat de functie samen met onze technische teams in Zwolle en Leek op geheel eigen wijze vorm geven. Wij zijn blij met zijn komst en hebben zin in de doelen die wij samen met onze klanten mogen gaan realiseren.