Categorieën
Algemeen nieuws

Onbeperkt vakantie vieren in de Ronald McDonald Hoeve

Voor gezinnen met een gehandicapt kind is op vakantie gaan niet zo vanzelfsprekend, omdat er heel veel geregeld en georganiseerd moet worden. In de Ronald McDonald Hoeve in Beetsterzwaag kunnen deze gezinnen genieten van een onbezorgde vakantie.  Het hele gezin kan verblijven in een volledig aangepast vakantieappartement. Ook groepen kinderen of jongeren met een handicap kunnen in de Hoeve samenkomen, bijvoorbeeld tijdens een school- of sportkamp. Daarnaast kunnen gezinnen van wie een kind in behandeling is bij Revalidatie Friesland in de Hoeve logeren, zodat ze dichtbij kunnen zijn. Een hele bijzondere en belangrijke plek dus.
 

“”De Hoeve is voor ons een oase van rust. Hier kunnen we even bijtanken.””

Lees het verhaal van Carolien en haar dochters.

Steun net als Guapa E-commerce de Ronald McDonald Hoeve

De Ronald McDonald Hoeve wordt grotendeels door vrijwilligers gerund en krijgt geen subsidie. Daardoor is de Hoeve geheel afhankelijk van donaties, sponsorbijdragen en acties. Om gezinnen met een gehandicapt kind een onbezorgde vakantie aan te kunnen bieden, is hulp van particulieren en bedrijven hard nodig. Als bedrijf kun je dit mooie doel sponsoren door geld te geven of je kunt sponsoren in natura. Zo steunen we de Ronald McDonald Hoeve bij Guapa E-commerce door hand-en-spandiensten te verrichten voor de website en door deel te nemen aan het maandelijkse Ronald McDonald Business Breakfast.

Betrokken ondernemen

Je kunt de Ronald McDonald Hoeve op allerlei manieren steunen. Naast financiële steun, kun je bijvoorbeeld ook diensten of producten schenken. Voor al die gezinnen die in de Hoeve verblijven is natuurlijk veel nodig. Denk aan schoonmaakmiddelen, koffie en thee en frisdrank. Ook onderhoud en veiligheid zijn kostbaar.

Lees hoe je de Hoeve met jouw bedrijf kunt steunen.

Lees hoe je de Hoeve als particulier kunt steunen.