Categorieën
Magento UX design

Afterpay ideal voor Magento webshop

Sinds enige tijd werken wij samen met Afterpay B.V. Afterpay maakt het mogelijk om klanten in uw Magento webwinkel de mogelijkheid te bieden om achteraf te betalen. Hetzij middels een DigiACCEPT (digitale acceptgiro) ofwel achteraf middels iDeal. Het meest interessante voor u als Magento webwinkel eigenaar is het feit dat u tegen geringe kosten verzekerd bent van uw geld.

Over Afterpay

Online shoppen, wie doet dat nou niet? Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van het online winkelen. Snel en gemakkelijk prijzen vergelijken en alles online bestellen wanneer het u uit komt. Een webwinkel is dag en nacht beschikbaar en bereikbaar.

Het enige nadeel van al dit winkel- en bestelgemak is dat veel webwinkels een vooruitbetaling van u verlangen. Het product wordt pas geleverd wanneer u het volledige bedrag betaald heeft. Vaak zijn er redenen en situaties denkbaar dat u juist de voorkeur heeft om eerst uw producten te ontvangen alvorens u wilt betalen.

AfterPay biedt een nieuwe betaalmogelijkheid binnen de online kassa. Met AfterPay kunt u online winkelen en veilig achteraf betalen door middel van een vertrouwde acceptgiro of digitaal betaaloverzicht. Bijkomend voordeel is dat u altijd en overal uw producten kunt bestellen zonder in de weer te moeten met online bankieren of creditcards.

Over Magento

Magento is een zeer vooruitstrevend e-commerce platform dat wereldwijd als dé meest gebruikte software te boek staat. Magento is in basis open source en dus GRATIS te gebruiken, na verloop van tijd groeit elke webshop naar een bepaalde omzet en daarbij ook een bepaald aantal orders waardoor het wellicht verstandig zou zijn over te stappen naar Magento enterprise. In een volgend blog zullen wij dieper ingaan op welke voordelen Magento enterprise met zich mee brengt.

Hoe veel wordt Magento dan wereldwijd gebruikt? Dat vinden we terug in onderstaande Chart die ons inzicht geeft in het markt aandeel van Magento in february van dit jaar (2012).

Magento is zo volledig en uitgebreid dat het voor elke vorm van online verkoop geschikt kan worden gemaakt. Of het nu gaat om een webwinkel die gericht is op de consument of de B2B markt. Magento is en blijft de top als het gaat om mogelijkheden en gebruiksgemak.

Uniek design

Het is en blijft van belang online onderscheidend te zijn ten opzichte van de concurrentie. Zorg er daarom ook voor dat uw webshop uniek is en blijft, niet alleen qua design maar ook qua content. Wij kunnen een uniek design voorstel doen voor uw Magento webwinkel. Lees hier meer over Magento design

Conversie optimalisatie

Kleuren, design en vele andere zaken dragen bij aan het optimaliseren van de conversie van uw Magento webwinkel, ook betaalmogelijkheden dragen hier aan bij. Het mogelijk maken van achteraf betaling blijkt in sommige gevallen meer dan 20% conversie verhoging te weeg te brengen. Dit zijn natuurlijk percentages die je niet negeren.

Afterpay Magento

Afterpay heeft een perfect werkende extensie voor Magento laten maken die compleet aansluit bij ook uw Magento webshop. De extensie is door uw Magento partner relatief gemakkelijk te installeren en configureren waardoor de opstart kosten binnen de perken blijven.

Kunnen wij Afterpay voor u integreren in uw Magento webwinkel? Neem dan contact met ons op.