Categorieën
Events Nieuws Partners

Artifical Intelligence-as-a-Service webinar

Artificial Intelligence gestuurde commerce alleen geschikt voor grote organisaties met veel geld en personeel? Zeker niet! Bekijk onze webinar waarbij we laten zien hoe zelf-lerende web, search en email op basis van AI in elke commerce website gebruikt kunnen worden.

Graag delen wij de webinar van 12 april jl. over het verhogen van je conversie door het gebruik van artificial intelligence in e-commerce. AI is vandaag de dag steeds toegankelijker en wordt gezien als ‘the next big step in ecommerce’. Dankzij AI is het mogelijk om, volledig geautomatiseerd, gepersonaliseerde customer journeys te serveren via bijvoorbeeld e-mail, search of op de home- en categoriepagina’s. Het enige wat jij hoeft te doen is de te volgen strategie instellen en AI doet de rest.

{{cta(’66ad318a-bacb-4ce6-ba75-09a6e931043a’,’justifycenter’)}}

Tijdens de webinar heeft onze partner REXai de aanwezigen bijgepraat over de ontwikkelingen die AI de afgelopen tijd heeft doorgemaakt, de successen die er mee behaald worden, wat het voor jou organisatie kan betekenen en de toegankelijkheid van AI vandaag de dag. Opvolgend heeft REXai een live demo gegeven van het door hun ontwikkelde platform en hoe dit op dit moment succesvol wordt ingezet bij haar klanten. 

{{cta(‘b3ebb3fe-8940-42a8-a1f7-a689a9599095′,’justifycenter’)}}

Wil je meer informatie over dit onderwerp of over wat Guapa als e-commerce specialist voor jullie kan beteken? Neem dan contact met ons op.