Categorieën
Algemeen nieuws Cultuur Magento Nieuws

Emerce 100 beste e-business bedrijven 2019

Mega trots mogen wij ook dit jaar melden dat wij onderdeel uitmaken van de Emerce 100. De vermelding in Emerce 100 is een prestatie op zich. De lijst zorgt voor herkenbaarheid in de branche en is exclusief voor bedrijven die behoren tot de beste e-business bedrijven van Nederland.

We hebben er weer hard voor gewerkt en zijn dan ook mega trots op onze teams in Zwolle en Leek. Samen bedienen wij mooie klanten als onder andere: BMN Bouwmaterialen, www.fabiennechapot.nl en A Little Lovely Company.

“Voor ons als e-commerce partner is het succes van onze klanten het belangrijkste in wat wij doen, daarom dragen wij graag deze eervolle vermelding op aan de relaties met wie wij dagelijks samenwerken”.

Mathijs Kok

Guapa realiseert al vanaf 2010 Magento e-commerce platforms en bouwt daarnaast ook maatwerk applicaties en verzorgt implementaties van P.I.M. systemen. Met de unieke aanpak die hierin wordt gehanteerd zorgt het bureau voor tevreden klanten met wie ze bouwen aan succes.

“Dat wij wederom in deze lijst acte de présence mogen geven is elk jaar weer een kroon op ons werk. Als team zien we dit als een erkenning, dat we op de goede weg zijn en dat dit ook wordt gezien door de kenners in het vak.”

vult Mathijs aan.

De Emerce 100 wordt elk jaar met veel aandacht opgesteld voor Emerce in samenwerking met Motivaction en worden er vakkenners gevraagd mee te werken aan het onderzoek. Wil je meer weten over de Emerce 100, lees dan hier de onderbouwing.