Categorieën
Magento Nieuws

Met Guapa samen bouwen aan succes

Als organisatie doe je “”natuurlijk”” veel aan klanttevredenheid, niet omdat dit moet van alle geleerden maar omdat je weet dat relaties die je hebt met je klanten een belangrijk onderdeel zijn van het succes van je organisatie. Daarom is het des te leuker om eens te lezen over wat een klant of ambassadeur over jou en je organisatie verteld. Jan Arend Koelstra heeft ons verrast in zijn blog en heeft zijn kijk op Guapa geventileerd, ben je benieuwd?

8 jaar geleden kwam ik in contact met Mathijs Kok van de organisatie Guapa B.V. voorheen Guapa. In de tijd dat wij elkaar kennen hebben wij samen gewerkt aan diverse internationale webshops. Door de vele ontwikkelingen ( o.a. Verhuizing, Fusie, Nieuwe huisstijl ) die Guapa heeft doorgemaakt afgelopen jaar wil ik graag mijn verhaal met jullie delen.

Na de successen die wij de afgelopen jaren samen hebben bereikt maak ik weer deel uit van het team van e-commerce experts en zit ik tussen de kennisuitwisseling van een shop die ik in beheer heb Babyplanet / juneorplanet en Guapa. De eerste gedegen plannen liggen alweer klaar, en ik heb er zin in!

Ik ervaar Guapa als een sympathieke en professionele club Magento ontwikkelaars/ consultants, die e-commerce begrijpen. Ik vind het prachtig om met deze club te werken en met mij nog vele andere grote klanten die zij inmiddels in hun portfolio hebben die al de nodige successen hebben geboekt.

Wil je alles weten op het gebied van e-commerce en zoek je één van de beste spelers, bouw dan samen met Guapa aan succes!

Jan Arend Koelstra –
“”E-commerce Manager Babyplanet””

Ben je geïnteresseerd in mijn volledig verhaal over Guapa? Lees dan hier mijn verhaal.