Categorieën
Magento Nieuws

Even voorstellen: Bas van de Ven

1 september 2017, start van een nieuwe maand voor de meesten, de start van een nieuw avontuur voor mij. Ik ben Bas van de Ven, 29 jaar, woonachtig in Assen (DR), je weet wel, van de TT en uuhhh Bartje? Daar houdt het wel mee op denk ik. Daar woon ik samen met mijn vrouw en 1 kleine dame van bijna 3 jaar.

Na het afronden van mijn HBO Communicatie aan de Hanzehogeschool Groningen ben ik vanuit een afstudeerstage gestart bij Reclameland, 1 van de grote internetdrukkers met eigen productie. Daar ben ik in de opstartfase betrokken geweest bij vele facetten van e-commerce ontwikkeling en sales/customer care. Vanuit daar ben ik opgepikt om als sales verantwoordelijke mijn weg te vervolgen bij Complies IT Distribution. Een mooie kans om vanuit een ander perspectief en verantwoordelijkheden een onderneming te sturen/optimaliseren. B2B websales is daar een steeds grotere en belangrijkere factor om te optimaliseren.

Vanuit mijn tijd bij Complies is de echte kennismaking met Magento & Guapa begonnen. Door de jaren heen al meerdere malen in contact geweest met het Magento 1 platform vanuit persoonlijke interesse in de e-commerce wereld en bij Complies vanuit de wens voor een nieuw B2B platform. Daar is Guapa in beeld gekomen als potentiële development partij van datzelfde B2B platform. N.a.v. de enorme persoonlijke en zakelijke klik met Guapa & Mathijs als het gaat om enthousiasme, optimisme, liefde voor het bedrijf/vakkennis, passie en beleving ontstond er wederzijdse interesse wat uiteindelijk geresulteerd heeft in het feit dat ik 1 september ben gestart als Manager van de Consultancy afdeling bij Guapa. Ik wil daarin graag samen met mijn nieuwe collega’s grenzen verleggen en meebouwen aan een gezonde groeiende onderneming met dito klanten.

Ik beschouw het als een eer om met deze gemotiveerde club e-commerce toppers samen te werken voor de mooiste klanten in zowel binnen- als buitenland. Guapa is wat mij betreft de eredivisie van e-commerce Nederland. Door heldere structuren en strakke (SCRUM) werkwijze krijgt elk project de kwaliteit die het nodig heeft om de klant te laten groeien. Gelukkig is dat iets wat je terugziet in o.a. de hoge NPS scores.

Aan alle lezers; we zullen elkaar vast nog gaan zien/spreken!