Categorieën
Magento Nieuws

Guapa E-commerce breidt verder uit en opent kantoor in België

Leek, Groningen 20 december 2017. Guapa E-commerce, een Magento Enterprise partner uit Nederland, bedient in eigen land een steeds groter aantal omnichannel retailers op het gebied van hoogstaande technische implementaties en strategisch e-commerce advies. Sinds kort heeft Guapa ook een Belgische omnichannel speler aan het lijstje mogen toevoegen. Hiermee zetten zij de eerste stap richting de internationale groeiambities en openen een kantoor in Antwerpen, België.

“Guapa is sinds 2010 actief in Nederland en bedient een select aantal grotere merchants in zowel het B2C als het B2B segment. De vraag naar robuuste e-commerce enterprise platformen neemt in Europa enorm toe. Dit geeft ons de ruimte om onze activiteiten uit te breiden, ook buiten Nederland” aldus Mathijs Kok directeur van het van origine Groningse e-commerce Magento bureau.

Guapa bedient op dit moment, vanuit het hoofdkantoor in Leek, diverse merchants en brands in de omnichannel retailers, pure players en B2B branches. Dit door ze te helpen bij een zo kwalitatief hoog mogelijke implementatie van het Magento 2 Commerce platform. Guapa zal zich blijven focussen op het helpen en adviseren van merchants en brands die actief zijn vanuit diverse landen in de Benelux, nu dus ook vanuit het kantoor in België.

Magento won afgelopen week nog een Twinkle.be award in België voor beste e-commerce platform.

“Door het samenbrengen van Nederlandse E-commerce kennis en de Belgische voorliefde voor omnichannel kunnen hele mooie dingen worden bereikt. Met het openen van ons kantoor in Antwerpen nemen we een drempel weg en kunnen we elkaar leren kennen op eigen bodem” zegt Chantal Schinkels E-commerce Consultant & België ambassadeur bij Guapa.

De e-commerce markt in de regio groeit gestaag. In 2016 steeg de omzet in de e-commerce branche in België met 10%, naar 9,1 miljard euro. De totale online besteding in de Benelux groeide van € 530 miljard in 2016 naar € 602 miljard in 2017. In Nederland wisten we in 2016 met elkaar in de B2C markt maar liefst met 23% te groeien en in Luxemburg groeien ze sinds 2013 al gemiddeld 15% jaar op jaar. (bron: Ecommerce Reports van de Ecommerce Foundation).

Guapa is een e-commerce bureau dat hoogwaardige Magento implementaties realiseert binnen het enterprise segment. Bedrijven die uitdagende online groei ambities hebben en graag een gedegen samenwerking aangaan, waarin op klantvriendelijke en pro-actief wijze wordt meegedacht in het realiseren van uitdagende doelstellingen, vinden bij Guapa een warm welkom. Als Magento 2 Commerce (voorheen Enterprise) koploper in de Benelux realiseren ze integraties en migraties binnen een bestaand e-commerce landschap of denken mee bij het uitdenken van geheel nieuw in te richten e-commerce omgevingen.