Categorieën
Magento

Guapa E-commerce organiseert congres ‘Magento 2.0 & Google Shopping’

Ben jij eigenaar van een Magento webshop of geïnteresseerd in Magento? Dan weet je hoe belangrijk het tegenwoordig is om in deze toenemende concurrerende markt mee te komen of zelfs voorop te lopen. Als Magento-specialist helpen wij je daar graag bij! Daarom organiseren wij exclusief voor Magento webshophouders (en geïnteresseerden) een gratis congres met sprekers van Magento en Google zélf. Op donderdag 27 november a.s. om precies te zijn.

Hierbij een tipje van de sluier over deze inspirerende middag…

Magento 2.0 update

Maar liefst 70% van alle Magento webshops in Noord- en Midden-Nederland draait op versie 1.7 of lager. Wat voor consequenties heeft dit? Tijdens het congres vertelt Magento o.a. het belang van versie 2.0 voor jou als webshopeigenaar.

Google Shopping & trends

Het online shopping gedrag is een stuk complexer geworden, een hele uitdaging voor jou als webshopeigenaar! Tijdens het congres vertelt Google over online trends en hoe Google Shopping jou kan helpen meer rendement uit jouw webshop te halen.

Later op de middag organiseren we bovendien twee interactieve sessies met de sprekers waarbij ook jij je e-commerce challenge of vraag kunt voorleggen!

Extra’s

Naast waardevolle informatie, wordt jouw bezoek aan ons congres ook nog eens beloond met extra’s. Zo ontvang je van ons een gratis internetmarketing rapport, gebaseerd op het belangrijkste ‘zoekwoord’ van jouw webshop. Dit zoekwoord kun je opgeven tijdens je digitale aanmelding. Daarnaast ontvang je een Google Shopping voucher, waarmee je het product zelf kunt uitproberen.

Meer informatie

Je hoeft overigens geen techneut te zijn om dit congres te kunnen bijwonen. Ben je geïnteresseerd? Je bent van harte uitgenodigd, eventuele introducees zijn ook welkom! Bekijk de online uitnodiging waar je meer informatie vindt en je je kunt aanmelden.