Categorieën
Nieuws

Guapa Media en 360 E-commerce bundelen de krachten

Groot nieuws! De e-commerce bureaus Guapa Media en 360 E-commerce gaan fuseren. De twee Magento partners bundelen de krachten en gaan in 2016 verder onder de naam Guapa E-commerce De fusie past volledig in de groeistrategie van beide bedrijven waardoor we samen de bestaande en potentiële klanten nog beter van dienst kunnen zijn.  

Vanuit de wens onze klanten nog beter te bedienen zijn we in 2015 met elkaar het gesprek aangegaan. Al snel werd duidelijk dat Guapa Media en 360 E-commerce elkaar kunnen versterken doordat we dezelfde ambities hebben, vandaar deze nieuwe verandering. Per 1 january 2016 is de fusie met terugwerkende kracht in werking getreden. Beide partijen vormen nu één organisatie met brede kennis en jarenlange ervaring binnen de Magento e-commerce branche.

De nieuwe Guapa BV

Guapa is een technische implementatie en support partner voor de bouw en doorontwikkeling van hoogstaande Magento webshops. Door de fusie is de nieuwe organisatie in één klap twee keer zo groot, bestaande uit 24 e-commerce professionals. “Hiermee zijn we voor klanten, partners en stakeholders een serieuze partner die continuïteit en kwaliteit nog beter kan waarborgen. De basis van de strategie is helder en de focus is bepaald. Wij zullen ons als Magento Gold partner in blijven zetten voor het midden en hoog segment. We bedienen retail, Business 2 Business en pure online players die e-commerce serieus nemen” 

“We hebben er zin in! We kregen er tijdens de voorbereiding al zoveel energie van, dat ik me moest beheersen om het niet te vroeg van de daken te schreeuwen. Door het samenbrengen van alle aanwezige kennis zal ons team zich snel verder ontwikkelen. Kwaliteit en klanttevredenheid zijn cruciaal in onze branche. Dit begint allemaal bij medewerkerstevredenheid, we worden door deze fusie een nog aantrekkelijkere werkgever, dus dat zit wel goed.” aldus Mathijs Kok.

Per 1 february 2016 is het nieuwe Guapa gevestigd aan de Olsoweg 53K in Groningen. In Groningen zal het integratieproces tussen 360 E-commerce en Guapa Media verder worden uitgewerkt. Voorlopig blijven beide partijen bereikbaar via de bestaande contactgegevens en kanalen. Ook de beide websites blijven bereikbaar.

Met het hoofdkantoor in Groningen en dependances in Zwolle, Eindhoven en Amsterdam biedt Guapa landelijke dekking en hebben ze local présence. In de loop van 2016 presenteren ze de nieuwe identiteit, huisstijl en website van Guapa.

Update: Vanaf 1 may 2016 zijn wij te vinden in Leek!

Over 360 E-commerce
In 2011 is 360 E-commerce opgericht. 360 E-commerce is een e-commerce bureau met focus op resultaat. Als Zilver partner van Magento helpen ze klanten bij het behalen van meer online succes. Door een schaalbaar proces zijn ze flexibel en hebben ze de kracht om ieder bedrijf te ondersteunen bij het realiseren van hun online ambities.

Over Guapa
Guapa is in 2010 opgericht vanuit passie voor Magento e-commerce en inmiddels uitgegroeid tot een volwassen Magento Gold partner. Vanuit de overtuiging om e-commerce makkelijk te maken biedt Guapa Magento E-commerce oplossingen aan. Ze ondersteunen relaties met het opzetten van een e-commerce strategie en de realisatie en optimalisatie van het Magento commerce platform.

Het nieuwe team

Contact
Voor vragen met betrekking tot deze fusie kunt u terecht bij Simone Laan, telefonisch via 085-7600318 of per e-mail via vraag@guapa.nl.

Interview
Hieronder ziet u het interview met Mathijs Kok gehouden door Guido Jansen.