Categorieën
Magento

Guapa is Magento Gold Partner

Ervaar the next level in e-commerce! Guapa is sinds vandaag officieel een Magento Gold Solution Partner.

Magento Enterprise Edition is dé meest volledige e-commerce oplossing voor bedrijven die klaar zijn om optimaal te profiteren van hun online kanaal. Het combineert een ongeëvenaarde set features met ondersteuning van wereldklasse en vrijwel oneindige flexibiliteit.

Ten tijden van het schrijven van dit artikel zijn er vier Magento gold partners van Magento actief in Nederland. Allemaal top bedrijven die de meest ingewikkelde en uiteenlopende Magento Enterprise projecten op een gedegen wijze tot een succes maken. Vanaf vandaag mogen ook wij het van de daken schreeuwen, wij zijn namelijk de vijfde Magento GOLD partner in Nederland!

Guapa

Onze full service aanpak maakt ons een partner die bijspringt bij alle onderdelen die van belang zijn om e-commerce activiteiten tot een nog hoger niveau te tillen. Wij gaan voor het ontzorgen van onze relaties op het gebied van e-commerce, geen onnodige ruis door meerdere partijen die iets moeten bijdragen aan uw online e-commerce doelstellingen.

Als e-commerce consultants staan wij de meest uiteenlopende organisaties bij op het gebied van strategie, hosting, online marketing en bovenal het realiseren van high end webshops op basis van een bewezen en gedegen werkwijze.

Door het delen van onze kennis één op één, tijdens onze events en kennissessies leveren wij continue toegevoegde waarde voor onze relaties. De laatste projecten die wij hebben gerealiseerd zijn: Koelstra, Beautydistrict, Divoza, Canon, Fonteyn, Motorplaza, Twyst en Webcompanies. Dit is een greep uit de meer dan 200 webwinkels die wij inmiddels hebben gerealiseerd.

Magento over Guapa

“”Bij Magento zijn we zeer blij om Guapa vanaf heden bij onze Gold Partners te mogen rekenen””, verklaart Kathleen Claes, Magento Channel Manager BeNeLux, Southern Europe & Africa en voegt toe “”Onze bedoeling is om een sterk netwerk van kwalitatief hoogstaande Partners uit te bouwen die aan de behoeften van onze klanten kunnen beantwoorden. Met Guapa’s verdiende promotie telt Nederland 7 Magento Gold Partners (waarvan 5 Nederlandse bedrijven) met elk hun gespecialiseerde aanbod, hetgeen een bredere keuze voor onze Mid-Market en Enterprise klanten garandeert.””

Magento Gold Partner

Magento Gold partner word je zeker niet zomaar, er zijn een aantal strenge eisen waaraan je moet voldoen met in de basis voldoende potentie en toekomst perspectief. Je moet de juiste houding hebben om aan de wensen en strenge eisen van de grotere merchants te voldoen. Mede door deze strenge selectie zijn wij super trots dat wij na een kleine twee jaar silver partner te zijn geweest de stap naar Magento gold partner mogen maken.

Eerder schreven we al wat de kracht is van een Magento Solution partner.

Magento in Nederland

Magento ziet Nederland als een e-commerce groeibriljant, vorig jaar om deze tijd bezat Magento 39% van de de top100 Alexa ranked shops in Nederland. Daarnaast staat Nederland bij Magento in de top 10 op de 5de plaats als het gaat om de top markten op retail vlak.

Magento is ook in een ver gevorderd stadium met de ontwikkeling van Magento 2.0, wil je weten welke functionaliteiten Magento 2.0 bevat? Lees dan Magento 2 features.