Categorieën
Magento Nieuws

Magento 10 jaar en benoemd tot B2B leader

Deze week was weer een memorabele. Magento heeft namelijk weer een aantal mooie mijlpalen afgevinkt afgelopen week. Ze bestonden op de kop af 10 jaar en werden in het rapport “The Forrester Wave™: B2B Commerce Suites for Midsize Organizations, Q3 2017.” benoemd tot leider in het B2B segment.

10 jaar geleden lanceerde Magento een eerste preview van hun open source e-commerce platform! Dit was (zo weten we nu) niet zo maar een lancering van een nieuw product. Het was de start van een mooie reis waarin een wereldweide community ontstond en er door heel veel mensen werd meegebouwd aan het succes van Magento en het daarbij behorende ecosysteem.

Quote van Mark Lavelle (CEO van Magento): “”I’m incredibly proud and humbled by what we’ve achieved together.  I am even more inspired by what will do together over the next decade, as we achieve our vision for a world of commerce without limits!””

B2B leader door Forrester

Het is officieel, Magento is uitgeroepen door Forrester tot leider in B2B commerce. In de Forrester wave is Magento in Q3 2017 in het kwadrant leader terecht gekomen.

Forrester is één van de meest toonaangevende onderzoeksbureaus in Amerika. Wil je een kopie van dit rapport? Neem dan contact met ons op.