Categorieën
Magento Nieuws UX design

Magento 2 B2B demo video’s

In een eerder verschenen blog kon je al meekijken met functionaliteiten die meekomen met een Magento 2 Commerce licentie. Voor zowel Magento Cloud als voor de Magento on premis variant geldt dat deze functionaliteiten ‘out of the box’ meegeleverd worden.

Daar kunnen we sinds dit jaar ook de Magento B2B suite aan toevoegen. Met deze suite krijg je toegang tot een flink aantal extra functionaliteiten die gericht zijn op B2B gebruik. Op deze manier kun je dus zowel een B2B webshop als B2C shops runnen vanuit één Magento omgeving.

Ben jij van plan om Magento in te gaan inzetten voor jouw B2B activiteiten en wil je meer weten over dit onderwerp en wat de toegevoegde waarde van ons hierin kan zijn, plan dan een afspraak met ons in voor een online kennismaking of een demo.

Beschikt jouw organisatie al over een Magento 2 Commerce licentie? Of dit nu in de cloud of on-premise is, de volgende B2B functionaliteiten zitten ‘out of the box’ in Magento 2 vanaf versie 2.2.

Maak het jezelf gemakkelijk en beheer je B2B en B2C activiteiten vanuit 1 één Magento installatie.

Door zowel je B2B e-commerce als B2C activiteiten te beheren vanuit één Magento omgeving kun je gebruik maken van dezelfde responsive en mobile-first design en branding voor je gehele klanten base. Hierdoor ben je in staat op nog sneller te anticiperen: zonder hoofdpijn en bijhorende kosten voor het onderhoud en beheren van verschillende omgevingen of platformen.

Bekijk daarom de Magento 2 B2B demo over het beheren van zowel je B2B als B2C activiteiten vanuit één Magento 2 Commercie omgeving.

Custom catalogie en prijslijsten toewijzen aan bedrijven

Magento biedt krachtige tools voor het aanmaken, beheren en personaliseren van de inkoop journey van jouw B2B klanten. Denk daarbij aan de mogelijkheid om custom catalogie en prijslijsten toe te wijzen aan bedrijven. Hiermee verzeker jij jezelf en jouw klant van het feit dat ze altijd hun eigen afgesproken prijzen zien als ze online bestellen.

Stroomlijn je offerte management en prijs onderhandelingen

Magento 2 Commerce ondersteunt offertes en prijsonderhandelingen met een gestroomlijnd proces voor het aanvragen van offertes. Alles gaat volledig via de backend van Magento of via externe CRM-systemen door gebruik te maken van de beschikbare API’s.

Maak snel en pijnloos bestellen mogelijk met Quick Orders en Reorders

B2B inkopers kunnen hun werk sneller uitvoeren met Magento 2 Commerce. Dit kan door meerdere SKU’s tegelijk in te geven of een CSV bestand te uploaden. Ook kunnen inkopers lijsten beheren met frequent bestelde producten en gemakkelijk eerder geplaatste bestellingen reorderen.

Zorg voor een hoger gemiddelde orderwaarde door gebruik te maken van Company Credit

Krediet uitgeven aan je klanten is een mooie manier om ze aan te sporen meer en makkelijker bij jou te bestellen. Magento’s afrekenen op basis van een toegewezen budget opties maken dit makkelijk. Je kunt je balans makkelijk bijhouden en integreren met een breed scala aan ERP-pakketten. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat Magento ook makkelijk past in bestaande IT-infrastructuren.

Rollen en rechten beheren voor complexe bedrijfsstructuren

In Magento zitten ‘out of the box’ functionaliteiten die het mogelijk maken om rollen en rechten te beheren voor inkoopafdelingen van grotere en complexere organisaties. Benieuwd naar hoe dit werkt?

Benieuwd naar wat Magento en Guapa E-commerce in deze kunnen betekenen? Plan dan vandaag nog een online kennismaking of demo in samen met onze experts. Ben je op zoek naar nog meer functionaliteiten binnen Magento, bekijk dan de Magento demo video’s.

Page builder

Deze optie komt in eerste instantie beschikbaar binnen de Commerce (betaalde licentie) variant van Magento. Hou je vast, het bedrijf noemt het zelf: een intuïtieve, drag-and-drop interface; een krachtige reeks inhoudstypen zoals afbeeldingen, video’s en banners; en instant preview-mogelijkheden waarmee niet-technische gebruikers controle kunnen krijgen over hun content en pagina’s.

Progressive web apps (PWA)

Magento heeft al gezegd veel te verwachten van de komst van PWA’s. Net als met de komst van responsive design kan het een revolutie ontketenen. In een speciaal ontwikkelde PWA Studio biedt het ontwikkelaars dan ook de nodige tools om de interface als PWA op te bouwen.