Categorieën
Magento Nieuws

Wint u een Meet Magento Award dit jaar?

Op 12 en 13 may wordt de achtste editie van de Nederlandse Meet Magento georganiseerd in de Jaarsbeurs te Utrecht. Voor het tweede jaar op rij is op dag twee de uitreiking van de Meet Magento Awards. Natuurlijk een mooie kans om uw Magento platform onder de aandacht te brengen!

Meet Magento Awards

Bij het Magento event waar innovatie centraal staat hoort ook beloning en erkenning. Vanuit dit oogpunt zijn de Meet Magento Awards geïntroduceerd. Vorig jaar hebben we dit vanuit Guapa georganiseerd en dit jaar mag ik dit weer met plezier organiseren. Er zijn vijf awards voor verschillende categorieën. Inschrijven voor een award kan tot en met 7 april 2016 doormiddel van een video. Tijdens Meet Magento, op 13 may 2016, is de uitreiking.


Categorieën

Magento Community

Magento Enterprise

Magento 2.0

Magento Innovatie

Beste Community Project


Inschrijven Awards
Vragen? Neem gerust contact met mij op. Ik ben te bereiken per mail via simone@dutchento.org of telefonisch op 085 76 00 318.
Het evenement staat volledig in het teken van Magento, een krachtig en veelzijdig e-commerce platform. Het evenement is verdeeld over twee dagen, gericht op verschillende doelgroepen.

12 may 2016
Op de eerste dag wordt door verschillende sprekers inzicht gegeven over Magento: wat is het, wat kunt u er allemaal mee en hoe staat Magento ten opzichte van andere platformen? Tevens wordt aandacht besteed aan Magento Enterprise, het meest uitgebreide Magento-pakket voor webwinkeliers en is er deze dag de mogelijkheid om alle vragen over het e-commerce platform te stellen aan Magento implementatie partijen tijdens de ronde tafel sessies. Deze dag wordt afgesloten met een informele netwerkborrel, waar zowel de bezoekers van de eerste dag als voor de tweede dag van harte welkom zijn.

13 may 2016
Tijdens de tweede dag wordt door verschillende sprekers dieper ingegaan op alle ins en outs rondom het Magento platform. Er worden keynotes gehouden door sprekers uit het binnen- en buitenland. Onderwerpen als extensies, conversie, performance en Magento 2 komt aan bod. Ook belangrijke e-commerce aspecten, zoals een e-marketingtool, paymentprovider en logistieke provider zullen uitgelicht worden. Hierdoor wordt het voor de bezoekers mogelijk om de volgende stap te zetten met hun webwinkel. Tevens bestaat de mogelijkheid voor de bezoekers om ter plaatse vragen te stellen aan Magento doctors. De Magento doctors zijn gespecialiseerd in het e-commerce platform en delen graag hun passie en kennis.

Meet Magento Hackathon op 14 may
Voor de gedreven Magento ontwikkelaars wordt nog een derde dag georganiseerd, namelijk de Hackathon. Tijdens de hackathon kunnen ontwikkelaars gezamenlijk het uiterste uit het Magento platform halen.

Meer informatie en tickets

Tickets zijn te verkrijgen op de Meet Magento website. Er zijn ook combitickets te verkrijgen, namelijk een combiticket voor dag één en twee voor webwinkeliers die willen overstappen op Magento en een combiticket speciaal voor ontwikkelaars voor dag twee en de Hackaton op 14 may.


Meet-Magento.nl