Categorieën
Conversie optimalisatie E-commerce tips UX design

Onze e-commerce expertise in actie; de Expert review

Ons oog voor detail helpt ons om te kunnen blijven bouwen aan het succes van onze opdrachtgevers. Dit gaat een stap verder dan een werkend e-commerce platform. Als het om het optimaliseren van conversie gaat, zit het venijn namelijk juist in de kleinste details. Hoe gebruiksvriendelijk is je digitale product nou écht? En sluit deze werkelijk goed aan bij wat je gebruikers verwachten? Standaardoplossingen helpen je aan een robuust en werkend fundament van een digitaal product, maar daarna is het finetunen geblazen. Hierbij geldt één overkoepelend doel: dat er meer bezoekers besluiten om klant bij je te worden.

Voorbij de standaard

Guapa E-commerce en Concept7 werken samen aan de nieuwe standaard binnen e-commerce. De beste ontwerpprincipes, uitgewerkt in vooruitstrevende techniek. Onderdeel hiervan is het in kaart brengen van aandachtspunten, die het voor jouw gebruikers makkelijker kunnen maken om klant te worden. Dit heeft alles te maken met “Usability” oftewel gebruiksvriendelijkheid; een belangrijk component dat bijdraagt aan de klantgerichtheid van je platform.

Expert review als startpunt

Ons startpunt is meestal een Expert Review. Dit helpt ons om nieuwe klanten inzicht te geven in een lijst met aandachtspunten, die op basis van de mogelijke impact op conversie zijn ingedeeld in meerdere categorieën.

We helpen je niet aan een groter aantal bezoekers, daar zijn online marketing bureau’s voor. Maar wij zorgen ervoor dat de bezoekers van jouw platform gewoon kunnen doen wat ze verwachten. Zonder onnodige stappen, onlogische keuzes, nodeloos scrollen of het moeten herhalen van taken nadat er bijvoorbeeld op de back button is geklikt. Deze punten zouden onverminderd in de categorie “hoge prioriteit” vallen, maar er is natuurlijk veel meer.

Interesse in een Expert review? Neem dan contact met ons op.