Categorieën
Nieuws

Guapa en PAY.nl delen groeiambities

PAY.nl is nu officieel geregistreerd als partner van Guapa. PAY.nl is voor ons een vooruitstrevende (full-service) Payment Service Provider, die groeit en ernaar streeft een grote omnichannel betaalverwerker in de retail en e-commerce markt te worden. Dat past uitstekend bij de internationale groeiambities die wij beide (binnen Europa) ambiëren.

Het selecteren van een Payment Service Provider is een belangrijke keuze waarin vanuit ons Customer Success team gekeken wordt welke partner de beste fit gaat zijn. PAY.nl is een gedegen, slimme en gedreven partner die dagelijks tienduizenden betalingen in goede banen leidt. Het grote aanbod aan betaalopties (40) en conversietools wordt continue voor ons geoptimaliseerd en we krijgen zeer nauwkeurig inzicht in data van en voor onze klanten.

In de samenwerking met PAY.nl streven we beide naar groei en innovatie. PAY.nl is altijd op zoek naar ontwikkelingen die ertoe bijdragen dat betalingen nog sneller, simpeler en gebruiksvriendelijker verwerkt kunnen worden, zodat deze groei van onze klanten kan bewerkstelligen.

Wij zijn van mening dat de aanvullende diensten en functionaliteiten die PAY.nl biedt een aantoonbaar verschil gaat maken voor onze klanten. Zo bieden zij o.a. gegarandeerde platform uptime, acquiring licenses (iDeal en Bancontact) en in-house fraude tools. De conversie tools die PAY.nl ons biedt resulteert bovendien in een hogere conversie voor onze klanten. En dat is waar het ons om draait, het centraal stellen van de klant, met een 24/7 service-mentaliteit.

PAY.nl kan ons hierin optimaal versterken. Daarom heten wij hen van harte welkom en wij verheugen ons op een vruchtbare samenwerking.