Categorieën
Nieuws

Guapa komt binnen op #1 in de Emerce100

Guapa krijgt vijf sterren in de Emerce100: de beste bedrijven in e-business 2016. 

Vandaag is de elfde editie van de Emerce100 verschenen. Hierin zijn de prestaties van leveranciers binnen de e-business- en marketingbranche van het afgelopen jaar beoordeeld. Dit jaar komt Guapa voor het eerst binnen in de Emerce100 en wel met vijf sterren!

Onderzoeksbureau Motivaction is dit jaar door Emerce gevraagd om een imago-onderzoek uit te voeren. Dit onderzoek vormt samen met marktdata de basis voor de uitkomst van de Emerce100 2016. De Emerce100 houdt zich niet meer aan de lijst van 100 bedrijven, dit jaar stonden er namelijk maar liefst 414 bedrijven op de lijst.

Guapa is dit jaar voor het eerst verschenen in de Emerce100 en we komen direct binnen op #1 met vijf sterren.

“Zo’n eerste plek geeft ons een goed gevoel. Ik denk dat dit voor het nieuwe Guapa een mooie erkenning voor het werk is dat we als team leveren. Het laat zien dat we de juiste weg zijn ingeslagen en het werk met enthousiasme wordt uitgevoerd.” aldus Mathijs Kok (CEO van Guapa)

Wie is Guapa nu en waar staan we voor?
Guapa is de voorkeurs- Magento Enterprise implementatie partner voor het midden en hogere segment. We focussen ons op Retail, B2B en pure-online players. Wij streven naar een hoge klant- en medewerkerstevredenheid door ons te onderscheiden op persoonlijk contact en proactief handelen.
Wij zijn super trots op deze benoeming in de Emerce100! Wij mogen ons namelijk mede plaatsen in de Emerce100 met een groot aantal Noordelijke bedrijven die gezamenlijk de NOO vormen, te weten:

  • Concept7
  • Factor.e
  • Mediact
  • Storm Digital
  • How&Knower
  • Traffic4u
  • Afterpay

NOO staat voor Noordelijke Online Ondernemers: een groep van 32 gevestigde online ondernemingen in Noord-Nederland. Ieder kwartaal organiseert NOO een bijeenkomst met als doel het onderling delen van kennis. Wij feliciteren ook graag onze mede NOO’ers met deze mooie erkenning.