Geschreven door Steven de Jong op 17 juli 2011 19:47:32 CEST

Magento ShopsOp meerdere plekken op deze website word het al vaker aangeven. Magento is de meest gebruikte open source webshop software van dit moment. Er zijn wereldwijd meer dan 100.000 webshops actief met Magento aan de slag en dit worden er elke dag meer! De Magento shop genereren met elkaar meer dan 30 miljard euro omzet.


Magento is er in drie verschillende vormen. De community, en enterprise edities. De community editie van Magento is gratis te gebruiken alle overige edities moet voor worden betaald. Voor de community editie moet je zeker kunnen programmeren en kennis hebben van PHP, CSS en andere programmeer talen. Bij de professional en enterprise edities heb je recht op ondersteuning vanuit Magento zelf.

Er zijn meerdere bedrijven in Nederland die zich bezig houden met Magento shops en het optimaliseren hiervan. Ook wij bij Guapa hebben de kennis en kunde in huis om uw Magento shop een boost te geven of uw Magento shop vanaf de start stevig neer te zetten.

Gebruiksvriendelijk.

Denkend vanuit de online shopper kun je vaak heel goed bepalen welke onderdelen je moet opnemen op een bepaalde plek in je shop. Toch kun je met de juiste gegevens en kleine wijzigingen al snel zorgen voor een verhoging van het aantal conversie (aankopen).

Online shoppen is tegenwoordig niet meer even een shop online zetten een paar artikelen erop plaatsen en dan maar wachten op klanten. Je moet erop uit! Net als bij een bedrijf waar het belangrijk is contacten op te en een netwerk op te bouwen geld dit zeker ook voor je webshop.

Marketing.

Kortom om je shop in de schijnwerpers te zetten is het van belang dat je potentiële klanten weten dat je er bent. Hiervoor kun je en moet je meerdere online marketing kanalen inzetten om jouw doelgroep te benaderen. Denk hierbij aan Social media en natuurlijk moet je Magento shop goed gevonden worden in de diverse zoekmachines dus zul je moeten zorgen voor goed zoekmachine optimalisatie. Dan kun je natuurlijk nog meer bezoeker naar je site trekken door sterke middelen zoals Google Adwords of de Yahoo en Bing advertentie middelen in te zetten.

Wil je meer weten over Magento en dienstverlening van Guapa? Neem dan contact met ons op.

Onderwerp(-en): Magento, E-commerce tips

Nieuwsbrief