Categorieën
Conversie optimalisatie Magento Online marketing UX design

Waarom wij Magento Silver Partner werden en wat het inhoudt

[intro]We bekennen direct. Wij zijn Magento fans. We werden fans van Magento, omdat het zich keer op keer bewees in de praktijk. Daarom namen we afgelopen zomer een besluit. Wij maken voortaan iedere webshop in Magento en we worden de beste Full Service Magento Specialist boven de rivieren (inderdaad een hoge lat). Sinds die dag zijn we Magento Partner en werken we mee aan het doorontwikkelen van Magento. Formeel heet dat het Magento Silver Solution Partnerschap en dat heeft zo zijn voordelen voor onze klanten.[/intro]

Waarom zijn we Magento partner worden?

Als we iets doen, doen we het goed. Dat willen we ook uitdragen. De belangrijkste reden om Magento partner te worden was dus het verzegelen van ons besluit.

Door partner te worden kunnen we helpen om het platform nog beter te maken, dat is een investering in de duurzaamheid van het platform. Zo steunen we Magento bij de doorontwikkeling (je betaalt een fee als partner) om het platform nog beter te maken. Wij krijgen daar veel voor terug. Wij hebben bijvoorbeeld exclusieve toegang tot belangrijke informatie over het platform. We hebben inzage in de (toekomstige) ontwikkelingen en mogen er als partner over meedenken. We kunnen dus input geven om het systeem nog beter te maken voor onze klanten.

Wat zijn we trots op onze ontwikkelaars, die zich de afgelopen jaren hebben ontwikkeld tot ware specialisten. De accreditatie is de kroon op hun ongelofelijk inzet van de afgelopen twee jaren.

Tot slot willen we de wereld laten zien dat we niet alleen hele mooie webshops ontwerpen, die iedereen kan bewonderen. Maar dat we ook technisch gezien webshops met een hoge kwaliteit leveren.

Voelt het anders?

Zeker! De keuze voor Magento schept duidelijkheid in een constante twijfel tussen de verschillende platformen. Daarnaast hebben we op het gebied van techniek een heel duidelijk doel: excelleren in Magento implementaties! En we zijn natuurlijk trots dat we in aanmerking kwamen voor het Silver Partnership.

Klanten delen mee in kwaliteit

Het partnerschap garandeert dat ons kennisniveau hoog is. Dat is nodig om succesvol een Magento implementatie te realiseren en om een Magento webshop te onderhouden. Ook het onderhouden van dit kennisniveau is bij een Silver partner gewaarborgd. Je moet als Silver partner namelijk minimaal twee Magento gecertificeerde resources in dienst hebben.

Onze klanten delen in onze trots dat we Silver Partners zijn en dat Magento onze developers goed genoeg vindt om er een certificaat voor uit te geven. Hulde aan onze jongens!

Update: Ook Magento Silver partner in 2014

Begin 2013 heeft Magento de vereisten om Magento partner te worden (en te blijven) aangescherpt. Zo is er nu een verplichting voor het aantal Magento gecertificeerde ontwikkelaars dat een partner moet hebben. Door deze aanscherping zijn eind vorig jaar een groot aantal Magento partners van de partner listing gehaald. Guapa E-commerce staat nog steeds in de Magento Partner Directory.