Categorieën
Magento Nieuws

Wij presenteren success case tijdens Magento Live!

Eindelijk kunnen we het bekend maken: Samen met Fons Hofstra, e-commerce manager bij BMN Bouwmaterialen zullen we een presentatie verzorgen tijdens Magento Live! In Barcelona.

Het onderwerp van deze presentatie is de B2B case van BMN Bouwmaterialen. BMN is met 83 vestigingen in Nederland marktleider op het gebied van bouwmaterialen.

In 30 minuten zullen we je meenemen in het e-commerce traject verhaal van BMN. Van de eerste stappen als traditioneel offline B2B bedrijf in de E-Commerce tot de bouw van een webshop op het nieuwe Magento commerce platform.

Sta je ook voor de uitdaging om als B2B bedrijf te beginnen met e-commerce of de volgende stap? Dan is het belangrijk dat je deze presentatie niet mist op Magento Live! Fons zal je namelijk vertellen waar je zeker op moet gaan letten zodat je de learnings mee kunt nemen. Naast de uitdagingen zijn er ook enorm veel kansen. Je gaat sowieso met een aantal handige tips naar huis waar je direct mee aan de slag kan.

Inmiddels al begonnen met e-commerce maar weet je nog niet precies hoe je de upgrade richting Magento 2 aan moet toevoegen? Ook dan is een bezoek aan onze presentatie een must have! We geven je een checklist waar je zeker aan moet denken.

BMN bouwmaterialen heeft maar liefst 83 vestigingen in Nederland. Daardoor is het omnichannel vraagstuk enorm belangrijk maar ook een behoorlijke uitdaging. Toch heeft BMN hiervoor een mooie oplossing gevonden. Weten hoe? Door gewoon dinsdag 9 october aanwezig te zijn.

Weet je nog niet zeker of je er bij bent? Al onze bezoekers krijgen sowieso extra content om op kantoor direct mee te beginnen. Zien we je daar?

Datum: 9 october
Tijdstip: 9.00 – 9.45 uur
Presentatie: download hier

Natuurlijk zullen we je de komende weken op de hoogte houden van onze aanwezigheid op Magento Live! Niets missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Wil je ook aanwezig zijn op Magento Live? Neem dan contact met Rebecca Brands onze event manager.