Categorieën
Magento Nieuws

Magento professionals met alle certificeringen

Wij werken elke dag als Magento specialist met ambitieuze merken aan succes. Om dit te kunnen en blijven doen is het belangrijk dat wij, maar ook onze klanten zich steeds blijven ontwikkelen. Om dit te doen organiseren én bezoeken wij in onze leertijd trainingen, webinars, cursussen, kennissessies, evenementen en contribution days.

Vanaf de Alpha Release (2015) van Magento 2 zijn wij betrokken bij de ontwikkeling hiervan. Met als resultaat dat onze klanten inmiddels voor 95% gemigreerd zijn naar het Magento 2 platform. Vanuit het Magento U platform zijn het afgelopen jaar de officiële Magento 2 certificeringen gelanceerd. Met trots mogen wij mededelen dat wij binnen Guapa E-commerce alle certificaten machtig zijn.

“Wanneer je PASSED op je scherm ziet staan geeft dit een gevoel van trots: ik heb de skills die Magento verwacht””

Ruthger Idema – Technical Support Manager

Nieuwsgierig naar wat deze certificaten betekenen en wat het met onze collega’s heeft gedaan? Lees dan snel verder.

MAGENTO 2 CERTIFIED – PROFESSIONAL DEVELOPERS
Met dit certificaat wordt aangetoond dat onze Magento 2 ontwikkelaars diep inzicht hebben in de ontwikkelingsconcepten en door hun ruime ervaring (minimaal 1,5 jaar), over de kwaliteiten beschikken om Magento 2 volledig te implementeren en aan te passen.

Het Magento 2 Certified Professional Developer certificaat laat zien dat onze ontwikkelaars over de volgende kennis en vaardigheden beschikken: User Interface-modificaties, databasewijzigingen, beheersaanpassingen, aanpassingen in het betaalproces, integratie van orderbeheer en aanpassingen hierop, catalogusstructuren en kan men functiewijzigingen realiseren.

“”De focus op best practices middels de op scenario’s gebaseerde vragen maken de Magento 2 certificaten een goede oefening voor de praktijk.””

Bas Blanken –  Lead Magento Developer

MAGENTO 2 CERTIFIED PROFESSIONAL FRONTEND DEVELOPERS

De Magento 2 Certified Professional certificaten zijn behaald door onze frontend developers die de kennis en vaardigheden beheersen die nodig zijn om Magento’s thema componenten te begrijpen en de mogelijkheid om de gebruikersinterface volgens de beste werkwijzen aan te passen en te wijzigen.

Guapa haar frontend ontwikkelaars maken en passen Magento designs aan, denk hierbij aan o.a. sjablonen, lay-outs, CSS, JavaScript en andere componenten van de frontend, inclusief vertalingen.

“”Het gevoel van voldoening, erkenning en het smaakt naar meer.””

Pascal Sopacua – Magento Developer

MAGENTO 2 CERTIFIED – ASSOCIATE DEVELOPERS

Het Magento 2 Certified Associate Developer examen is behaald door onze ontwikkelaars die de basis van Magento 2 volledig beheersen.

Het certificaat toont aan dat de kennis en vaardigheden van Magento 2 op het gebied van: User Interface-modificaties, databasewijzigingen, beheeraanpassingen, aanpassingen, catalogus- en afrekening structuur en functiewijzigingen op het juiste niveau zijn.

“”Het is een mooie beloning voor elke dag beter willen worden in wat je doet””

Steven de Jong – Magento Developer

MAGENTO 2 CERTIFIED – SOLUTION SPECIALISTS

Het Magento 2 Solution Specialist certificaat is behaald door onze Customer Success Managers en Supportafdeling. Het certificaat toont aan dat zij de bedrijfsdoelstellingen van de klant efficiënt kunnen afstemmen op de Magento 2 functionaliteiten.  Hierbij hoort ook het adviseren, gebruiken en optimaliseren van native functies.

Of je nu directeur, e-commerce- of marketing manager, consultant of analist bent; de Magento 2 Solution Specialists weten hoe Magento 2 functioneert en hoe je dit optimaal kan inzetten bij elke businesscase.

“De certificaten zijn de erkenning en bekroning op het werk wat je elke dag uitvoert.””

Johan Spoelstra – Lead Magento Developer

Guapa E-commerce is sinds 2011 partner van Magento en mag zich dan ook Magento Enterprise Solution partner noemen. Hierdoor kunnen wij stellen dat wij door Magento zelf zijn benoemd als de beste in hun soort. Samen met Magento implementeren wij hoogwaardige oplossingen voor Magento Commerce licentiehouders.

Wil jij meer weten over ons onze certificering en wat het voor jouw business case zou kunnen betekenen, neem dan contact met ons op of plan een online afspraak in.